Νατασα Θεοδωριδου 1997 : Νατάσα Θεοδωρίδου - Επίσημη / Δίχως λόγο κι αφορμή (dihos logo ke aformi).

Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον οκτώβριο του 1997, η νατάσα θεοδωρίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία με το album που είχε ως τίτλο το . Με σεμνότητα και σεβασμό προς το κοινό τον οκτώβριο του 1997 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «νατάσα θεοδωρίδου». Νατάσα θεοδωρίδου & τριαντάφυλλο χατζηνικολάου. Νατάσα θεοδωρίδου ( δίσκος @ 1997 ). 12.το τελευταίο μου τραγούδι (γιώργος μουκίδης).

Και να `τανε · ελένη γιαννατσούλια · φοίβος. Νατάσα Θεοδωρίδου - Επίσημη
Νατάσα Θεοδωρίδου - Επίσημη from www.natasatheodoridou.com.gr
12.το τελευταίο μου τραγούδι (γιώργος μουκίδης). Νατάσα θεοδωρίδου & τριαντάφυλλο χατζηνικολάου. Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον οκτώβριο του 1997, η νατάσα θεοδωρίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία με το album που είχε ως τίτλο το . Δίχως λόγο κι αφορμή (dihos logo ke aformi). Στίχοι για το τραγούδι γύρνα θεοδωρίδου νατάσα του έτους 1997 σε στίχους μακρίδης θοδωρής και σύνθεση μακρίδης θοδωρής από το album νατάσα θεοδωρίδου. Τίτλος τραγουδιού, στιχουργός, συνθέτης, μεταφράσεις. Με σεμνότητα και σεβασμό προς το κοινό τον οκτώβριο του 1997 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «νατάσα θεοδωρίδου». Νατάσα θεοδωρίδου (natassa theodoridou) (1997) · natasa theodoridou.

Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον οκτώβριο του 1997, η νατάσα θεοδωρίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία με το album που είχε ως τίτλο το .

Στίχοι για το τραγούδι γύρνα θεοδωρίδου νατάσα του έτους 1997 σε στίχους μακρίδης θοδωρής και σύνθεση μακρίδης θοδωρής από το album νατάσα θεοδωρίδου. Τίτλος τραγουδιού, στιχουργός, συνθέτης, μεταφράσεις. Με σεμνότητα και σεβασμό προς το κοινό τον οκτώβριο του 1997 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «νατάσα θεοδωρίδου». Μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας . Δίχως λόγο και αφορμή 2. 12.το τελευταίο μου τραγούδι (γιώργος μουκίδης). Νατάσα θεοδωρίδου ( δίσκος @ 1997 ). Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον οκτώβριο του 1997, η νατάσα θεοδωρίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία με το album που είχε ως τίτλο το . Νατάσα θεοδωρίδου (natassa theodoridou) (1997) · natasa theodoridou. Νατάσα θεοδωρίδου & τριαντάφυλλο χατζηνικολάου. Δίχως λόγο κι αφορμή (dihos logo ke aformi). Και να `τανε · ελένη γιαννατσούλια · φοίβος. Ένα σπίτι καίγεται (κρίμα) krima.

Με σεμνότητα και σεβασμό προς το κοινό τον οκτώβριο του 1997 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «νατάσα θεοδωρίδου». Τίτλος τραγουδιού, στιχουργός, συνθέτης, μεταφράσεις. Δίχως λόγο και αφορμή 2. Νατάσα θεοδωρίδου (natassa theodoridou) (1997) · natasa theodoridou. Και να `τανε · ελένη γιαννατσούλια · φοίβος.

Και να `τανε · ελένη γιαννατσούλια · φοίβος. Νατάσα Θεοδωρίδου - Επίσημη
Νατάσα Θεοδωρίδου - Επίσημη from img.youtube.com
Νατάσα θεοδωρίδου (natassa theodoridou) (1997) · natasa theodoridou. Νατάσα θεοδωρίδου & τριαντάφυλλο χατζηνικολάου. Στίχοι για το τραγούδι γύρνα θεοδωρίδου νατάσα του έτους 1997 σε στίχους μακρίδης θοδωρής και σύνθεση μακρίδης θοδωρής από το album νατάσα θεοδωρίδου. Δίχως λόγο και αφορμή 2. Δίχως λόγο κι αφορμή (dihos logo ke aformi). Ένα σπίτι καίγεται (κρίμα) krima. Και να `τανε · ελένη γιαννατσούλια · φοίβος. Τίτλος τραγουδιού, στιχουργός, συνθέτης, μεταφράσεις.

Με σεμνότητα και σεβασμό προς το κοινό τον οκτώβριο του 1997 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «νατάσα θεοδωρίδου».

Νατάσα θεοδωρίδου & τριαντάφυλλο χατζηνικολάου. 12.το τελευταίο μου τραγούδι (γιώργος μουκίδης). Δίχως λόγο και αφορμή 2. Δίχως λόγο κι αφορμή (dihos logo ke aformi). Με σεμνότητα και σεβασμό προς το κοινό τον οκτώβριο του 1997 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «νατάσα θεοδωρίδου». Νατάσα θεοδωρίδου ( δίσκος @ 1997 ). Στίχοι για το τραγούδι γύρνα θεοδωρίδου νατάσα του έτους 1997 σε στίχους μακρίδης θοδωρής και σύνθεση μακρίδης θοδωρής από το album νατάσα θεοδωρίδου. Τίτλος τραγουδιού, στιχουργός, συνθέτης, μεταφράσεις. Μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας . Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον οκτώβριο του 1997, η νατάσα θεοδωρίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία με το album που είχε ως τίτλο το . Ένα σπίτι καίγεται (κρίμα) krima. Και να `τανε · ελένη γιαννατσούλια · φοίβος. Νατάσα θεοδωρίδου (natassa theodoridou) (1997) · natasa theodoridou.

12.το τελευταίο μου τραγούδι (γιώργος μουκίδης). Ένα σπίτι καίγεται (κρίμα) krima. Και να `τανε · ελένη γιαννατσούλια · φοίβος. Δίχως λόγο και αφορμή 2. Νατάσα θεοδωρίδου & τριαντάφυλλο χατζηνικολάου.

Στίχοι για το τραγούδι γύρνα θεοδωρίδου νατάσα του έτους 1997 σε στίχους μακρίδης θοδωρής και σύνθεση μακρίδης θοδωρής από το album νατάσα θεοδωρίδου. 2001 | Portfolio Categories | Κυριάκος
2001 | Portfolio Categories | Κυριάκος from www.kyriakospapadopoulos.gr
Με σεμνότητα και σεβασμό προς το κοινό τον οκτώβριο του 1997 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «νατάσα θεοδωρίδου». Ένα σπίτι καίγεται (κρίμα) krima. 12.το τελευταίο μου τραγούδι (γιώργος μουκίδης). Τίτλος τραγουδιού, στιχουργός, συνθέτης, μεταφράσεις. Νατάσα θεοδωρίδου & τριαντάφυλλο χατζηνικολάου. Στίχοι για το τραγούδι γύρνα θεοδωρίδου νατάσα του έτους 1997 σε στίχους μακρίδης θοδωρής και σύνθεση μακρίδης θοδωρής από το album νατάσα θεοδωρίδου. Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον οκτώβριο του 1997, η νατάσα θεοδωρίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία με το album που είχε ως τίτλο το . Δίχως λόγο και αφορμή 2.

Μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας .

Νατάσα θεοδωρίδου (natassa theodoridou) (1997) · natasa theodoridou. Νατάσα θεοδωρίδου & τριαντάφυλλο χατζηνικολάου. Δίχως λόγο κι αφορμή (dihos logo ke aformi). Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον οκτώβριο του 1997, η νατάσα θεοδωρίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία με το album που είχε ως τίτλο το . Μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας . Στίχοι για το τραγούδι γύρνα θεοδωρίδου νατάσα του έτους 1997 σε στίχους μακρίδης θοδωρής και σύνθεση μακρίδης θοδωρής από το album νατάσα θεοδωρίδου. Και να `τανε · ελένη γιαννατσούλια · φοίβος. Δίχως λόγο και αφορμή 2. Τίτλος τραγουδιού, στιχουργός, συνθέτης, μεταφράσεις. 12.το τελευταίο μου τραγούδι (γιώργος μουκίδης). Ένα σπίτι καίγεται (κρίμα) krima. Με σεμνότητα και σεβασμό προς το κοινό τον οκτώβριο του 1997 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «νατάσα θεοδωρίδου». Νατάσα θεοδωρίδου ( δίσκος @ 1997 ).

Νατασα Θεοδωριδου 1997 : Νατάσα Θεοδωρίδου - Επίσημη / Δίχως λόγο κι αφορμή (dihos logo ke aformi).. Τίτλος τραγουδιού, στιχουργός, συνθέτης, μεταφράσεις. Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον οκτώβριο του 1997, η νατάσα θεοδωρίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία με το album που είχε ως τίτλο το . Δίχως λόγο και αφορμή 2. Μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας . Δίχως λόγο κι αφορμή (dihos logo ke aformi).

Νατάσα θεοδωρίδου & τριαντάφυλλο χατζηνικολάου νατασα θεοδωριδου. 12.το τελευταίο μου τραγούδι (γιώργος μουκίδης).